February 23, 2014

I'm back!!!

Assalamualaikum..

pejam celik...pejam celik...dah dekat 2 tahun tak update blog...hahaha...memang dah lama mengabaikan hobi menulis...bukan sengaja..tapi,,,tapi....terpaksa..huhuhu...sibuk sangat dengan urusan sendiri plus tak dapat nak luangkan masa untuk menulis...adoii.... (=.='') dalam 2 tahun ni banyak perkara yang dah berlaku..
  • Disember 2012 (121212) ~ one of my buddies of AFANSAR got married..congrats!!
  • Februari 2013 ~ dirisik...hehehe (blushing2)
  • Februari-Ogos 2013 ~ Praktikal di Batu Caves...disana banyak sangat pengalaman yang tak terluah..kat sana banyak yang aku dapat tentang kehidupan ni...hidup tak seindah apa yang kita bayangkan...tak semua orang baik di dunia ni....360 degree berubah untuk adapt dengan persekitaran kat sana..rasa hidup being alone with stranger in crowded place....survive sorang-sorang kat sana...
  • Mei 2013 ~ new born, Nur Fariha Safiya...kesian dia, doktor jangka baby boy...tengok-tengok keluar baby girl..kan baby girl dah kena selimut dengan selimut kereta-kereta..sekarang dah 9 bulan, dah mula belajar bertatih..


  • Ogos 2013 (180813) ~ after raya, My E-day ^^
  • September 2013 ~ mulakan tahun akhir (semester 7)..Product Development day..my group came out with Azuki bar, energy bar from red beans plus dates, raisin and so on..kami dapat no 2..alhamdulillah..
  • Oktober 2013 ~ encik tunang fly to Lebonan for 1 year (T_T) sobs....sobs....
  • November 2013 ~ one of my buddies of AFANSAR sym passed away (!_!)
  • Januari 2014 ~ start my final year project (catfish jerky)
  • Februari 2014 ~ my tok wan meninggal dunia (!_!) and start semester terakhir, semester 8...struggles for my fyp and starting da thesis..bergelumang dengan ikan keli...adoi!!!!

1 comment: